متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/08/08
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری اولین همایش ارتباط صنعت " نان و غلات و دانشگاه" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

برگزاری اولین همایش ارتباط صنعت " نان و غلات و دانشگاه" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

اولین همایش ارتباط صنعت و دانشگاه با محوریت "صنایع غلات و فرآورده های آن" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: نان بخش اصلی غذای روزانه در بسیاری از کشور‌ها است و به دلیل هزینه ارزان، تهیه آسان و ارزش غذایی بالا به عنوان منبع انرژی، پروتئین و فیبر، همچنان پرمصرف‌ترین غذا برای بسیاری از جمعیت‌ها است.

باباجعفری افزود: ضرورت استفاده از غلات کامل و با درصد سبوس بالا در فرآورده‌های غذایی نظیر نان، آرد، کیک و کلوچه محور این همایش بود.

او بیان کرد: آشنایی با چالش‌ها و مشکلات صنایع غذایی در حوزه غلات و استفاده از توانمندی و ظرفیت علمی اساتید و متخصصان تغذیه در بهبود کیفیت فرآورده‌های غذایی را از اهداف این همایش یکروزه برشمرد.
«مهدی جمالی» رئیس اداره غله و بازرگانی استان درخصوص فعالیت های اخیر در زمینه تولید آزمایشی نان کامل مطالبی ارائه داد و افزود: این فعالیت ها با فراهم آوردن ساز و کار تولید نان از آرد کامل در بخشی از نانوایی های شیراز که داوطلب تولید این نان می باشند ادامه خواهد یافت.

مسئول ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در راستای فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز،" اولین همایش ارتباط صنعت و دانشگاه" با محوریت "صنایع غلات و فرآورده های آن" در تاریخ دوشنبه دوم آبان 1401 برگزار شد.

دکتر «عنایت اله بریزی» ادامه داد: در این همایش اساتید، مسئولین استانی و دست اندرکاران صنایع غلات در خصوص اهمیت ترویج استفاده از آرد کامل، راهکار های فنی و تکنولوژیکی به کارگیری این ماده اولیه مغذی به گفتگو پرداختند و برخی مشکلات صنایع در زمینه تولید محصولات سالم، مغذی و با پذیرش بالا در جامعه مورد بحث قرار گرفت. همچنین پیشنهاداتی برای تحکیم رابطه صنعت و دانشگاه و آموزش مؤثرتر دانشجویان برای کمک به آینده شغلی آنها در صنعت مطرح گردید.

او افزود: نتایج نظرسنجی کتبی صورت گرفته از شرکت کنندگان در پایان همایش، نشان از استقبال و رضایت بالای آن ها از مفید بودن محتوای همایش داشت و درخواست ادامه برگزاری این گونه همایش های ارتباط صنعت و دانشگاه داشت.

این همایش با مشارکت مسئولین و اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سید محمد مظلومی» مدیر اداره غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز،«مهدی جمالی» رئیس اداره غله و بازرگانی استان، با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مرکز تحقیقات تغذیه، مدیران و مسئولین فنی صنایع غلات و فرآورده های غلات استان فارس، دفتر خدمات فنی و مهندسی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در سالن آمفی تاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد./ف.نوروزی فرد

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68466
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید